Ανέστης : «Φεύγω με την καλύτερη ανάμνηση»

Ανέστης : «Φεύγω με την καλύτερη ανάμνηση»

Είπε «αντίο» στην ΑΕΚ μέσω μηνύματός του στο Instagram o Γιάννης Ανέστης.

Ο Γιάννης Ανέστης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ έπειτα από τέσσερα χρόνια ανακοινώνοντας την αποχώρησή του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε αποκτηθεί από την Ένωση όταν εκείνη βρισκόταν στη Β’ Εθνική και αποχωρεί από την ομάδα αφήνοντάς τη πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ανέστης κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας, έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη και κατάφερε να κληθεί στην Εθνική μας ομάδα. Για όλα αυτά ο Ανέστης νιώθει ευγνωμοσύνη και μέσω Instagram είπε το «αντίο» ευχαριστώντας την ΑΕΚ.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ανέστη:

«Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος. Οπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει… Εις το επανιδειν!!»

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασιας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβητησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλεον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλυτερος. Οπως στην ζωή ετσι και στο ποδοσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά ολα ειναι μερος του ταξιδιου το οποιο τελειωνει με την καλυτερη αναμνηση και δη την κατακτηση του πρωταθληματος. Η ΑΕΚ ηταν, ειναι και θα ειναι ανασποσπαστο κομματι για την ποδοσφαιρικη μου προοδο. Ο κυκλος εκλεισε, ενα νέο κεφαλαιο ανοιγει… Εις το επανιδειν!!! 2️⃣2️⃣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??Never Look Back ?? (@giannis_anestis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ