Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Σπόραρ –  Η αποστολή για Κηφισιά

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Σπόραρ – Η αποστολή για Κηφισιά

Με ακόμη ένα πρόβλημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (25/2) ο Παναθηναϊκός.

Με το όνομα του Σπόραρ να είναι το τελευταίο που προστίθεται στο απουσιολόγιο του Φατίχ Τερίμ ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (25/2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Εκτός για το τριφύλλι είναι επίσης και οι Τσέριν, Βέρμπις, Γεβντάι και Μπερνάρ με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει συμπληρώσει κάρτες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Oι Πορτογάλοι (και οι Πολωνοί) ταιριάζουν στην Ελλάδα

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με την απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσέριν και θεραπεία οι Σπόραρ (τενοντίτιδα στον δικέφαλο), Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν».


Η αποστολή:
Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ