H υπόθεση Τσιλούλη δυναμιτίζει χωρίς λόγο την εξέλιξη του πρωταθλήματος

H υπόθεση Τσιλούλη δυναμιτίζει χωρίς λόγο την εξέλιξη του πρωταθλήματος

Ο χειρισμός της υπόθεσης του Σωτήρη Τσιλούλη από την ΑΕΚ και τη Λαμία είναι ύποπτος και βάζει «φωτιά» στην εξέλιξη του πρωταθλήματος και κυρίως στα πλέι οφ…

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι από το ερχόμενο από το καλοκαίρι ο Σωτήρης Τσιλούλης που κάνει εξαιρετική χρονιά έως τώρα με τη Λαμία

Το συμβόλαιο του Τσιλούλη λήγει το καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Δικέφαλο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Πετρούσεφ για Ολυμπιακό, Μπαρτζώκα, Μιλουτίνοφ και ΝΒΑ

Μέχρι εδώ όλα καλά, καθώς δικαίωμα του ποδοσφαιριστή είναι να επιλέγει την επόμενη του ομάδα, όπως και της ΑΕΚ, να αποκτά όποιον παίκτη επιθυμεί και δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο.

Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, εάν όλα γίνονταν σωστά και η Λαμία ή ο ίδιος ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα από τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει ο κανονισμός.

Ωστόσο όλα έγιναν γνωστά, αμέσως μετά το ματς με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αφού πέρασε εύκολα από τη Λαμία με 3-1. Ο Τσιλούλης δεν αγωνίστηκε, επειδή όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος, έμαθε μία μέρα νωρίτερα ότι είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ και δεν θεώρησε σωστό και ηθικό να τον βάλει να αγωνιστεί!

Και δεν μιλάμε για κάποιον ποδοσφαιριστή που απλώς συμπληρώνει την ενδεκάδα, αλλά παίκτη που έως τώρα έχει 22 συμμετοχές με τη Λαμία, με πέντε γκολ και δύο ασίστ ενώ ήταν αυτός που ισοφάρισε πριν από λίγες ημέρες τον Παναθηναϊκό!

Και σα να μην φτάνει αυτό, ο Τσιλούλης δεν αγωνίστηκε στο ματς, από το οποίο θα απουσίαζε και ο Καρλίτος λόγω κίτρινων καρτών! Οι δύο πιο βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός, από έναν όχι αδιάφορο ματς καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, την είσοδο στα πλέι οφ της Super League.

To σκηνικό έγινε ακόμα πιο ομιχλώδες, με τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στη διοίκηση της Λαμίας για τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο, επειδή έκανε το… λάθος να αποκαλύψει τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον προπονητή του. Δηλαδή εάν δεν μιλούσε ο κόουτς είναι πολύ πιθανό ότι θα μαθαίναμε τη συμφωνία με την ΑΕΚ μετά το τέλος της Super League…

Στην περίπτωση του Τσιλούλη ισχύει ξεκάθαρα το ρητό «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Σε αυτή την τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και λίγο πριν τα πλέι οφ, η ΑΕΚ και η Λαμία δημιουργούν «σκιές» με τη στάση τους.

Και δίνουν κάθε δικαίωμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου να δυσανασχετούν και να θεωρούν ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά και μάλλον θα μείνουν αναπάντητα. Ο Τσιλούλης θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική; Αν η Λαμία περάσει στα πλέι οφ θα είναι στην ενδεκάδα στα ματς κόντρα στην ΑΕΚ; Κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου θα έχει την κανονική του απόδοση;

Σε κάθε περίπτωση, όλος ο χειρισμός της υπόθεσης Τσιλούλη από την ΑΕΚ και τη Λαμία είναι ύποπτος και δυναμιτίζει χωρίς λόγο την εξέλιξη του πρωταθλήματος και κυρίως τα πλέι οφ…

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ