Υπέγραψε ο Γκερέρο, αύριο η ανακοίνωση

Υπέγραψε ο Γκερέρο, αύριο η ανακοίνωση

Οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, που υπέγραψε και το πρωί της Τετάρτης ανακοινώνεται.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ήδη ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από το πρωί της Τρίτης. Εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συζήτησε, συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, το οποίο λέγεται ότι θα έχει 3ετή διάρκεια και θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή συνολικά ένα ποσό που θα υπερβαίνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Γκερέρο αναμένεται να βγει το πρωί της Τετάρτης, καθώς έως αργά το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώνονταν τα διαδικαστικά της μεταγραφής. Σε αυτά τα διαδικαστικά δεν περιλαμβάνεται η υπογραφή του παίκτη, καθώς επαναλαμβάνουμε ότι ο Ισπανός έχει ήδη υπογράψει και μάλιστα έχει… φωτογραφηθεί ήδη με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο σύλλογος του Μεγάλου Λίμανιού έκανε αστραπιαίες κινήσεις και μετά τη δεύτερη προσφορά που έκανε στον Γκερέρο, κατάφερε να τον «κλείσει» με συνοπτικές διαδικασίες, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τη Λεγκανές, που είχε συμφωνήσει μαζί του, αλλά και την ΑΕΚ, που τον είχε στις πρώτες θέσεις της λίστας της για την επίθεση. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Ισπανού επιθετικού, η Ενωση έκανε δύο επίσημες προσφορές στον Γκερέρο, αλλά ο ίδιος επέλεξε να τις αρνηθεί, καθώς δεν υπερέβαιναν τις 400.000 ευρώ τον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και τυπικά το συμβόλαιο του Γκερέρο με τη Λεγανές ολοκληρώνεται στις 31/06, ο Ισπανός φορ αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ