Αιχμηρή ανακοίνωση του Βόλου κατά Γκάμαρη: «Ανακάλυψε τρεις κίτρινες, μέχρι το τέλος του αγώνα κάποιον θα βρει να αποβάλλει»

Αιχμηρή ανακοίνωση του Βόλου κατά Γκάμαρη: «Ανακάλυψε τρεις κίτρινες, μέχρι το τέλος του αγώνα κάποιον θα βρει να αποβάλλει»

Οι άνθρωποι του Βόλου «βράζουν» με τις αποφάσεις του ρέφερι Ανδρέα Γκάμαρη κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Άρη

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή, Ανδρέα Γκάμαρη κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη προχώρησε ο Βόλος.

«ανύπαρκτες κίτρινες στους ποδοσφαιριστές μας»

Διαβάστε επίσης: Από 78 κιλά 66 σε λίγους μήνες: Το μuστικό της Χριστίνας Μπόμπα που την άφησε μισή, αuτά τρώει καθημερινά

«μέχρι το τέλος του αγώνα θα βρει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μας να αποβάλλει», είναι τα όσα αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:
«Συγχαρητήρια στον κ. Γκάμαρη. Στο 10ο λεπτό είχε προλάβει να βγάλει δυο ανύπαρκτες κίτρινες σε ποδοσφαιριστές μας. Στο 30ο «ανακάλυψε» και 3η κίτρινη. Μέχρι το τέλος του αγώνα θα βρει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μας να αποβάλλει… Καλά για τα ανύπαρκτα φάουλ που ανακαλύπτει μόνο εις βάρος μας μην το σχολιάσουμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ