Ανσαριφάρντ: «Τιμή να φοράω την φανέλα του Άρη, δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»

Ανσαριφάρντ: «Τιμή να φοράω την φανέλα του Άρη, δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη και στις δηλώσεις του μετά το ματς μίλησε για τη μεταγραφή του αλλά και για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Τα πάνω – κάτω με Ελ Κααμπί και Ποντένσε

Όσα είπε ο Ανσαριφάρντ:

Για το παιχνίδι: «Αρχικά, να ευχαριστήσω το κοινό της ομάδας. Θεωρώ πως θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Άρη».

Για το γεγονός πως έχει σκοράρει με όλες τις ελληνικές ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί: «Αυτήν είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να κάνω τους οπαδούς του Άρη χαρούμενους».

Για το γεγονός πως ο Άρης είδε και τους δύο του επιθετικούς να σκοράρουν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σκοράρουμε. Ο Μορόν είναι ένας ποιοτικός παίκτης, χάρηκα που σκόραρε σήμερα και βρίσκεται στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε γκολ και οι δύο».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτήν την όμορφη χώρα. Φυσικά και μου έλειψε, είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Είναι χαρά μου να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ