Έξαλλος ο Βράνιες: «Λένε ψέματα!»

Έξαλλος ο Βράνιες: «Λένε ψέματα!»

Οργισμένη αντίδραση του Βόσνιου αμυντικού, μέσω ανάρτησης στα social media, με την οποία διαψεύδει ότι ο μάνατζέρ του έκανε δηλώσεις στον Τύπο, με τις οποίες ξεκαθάριζε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει σίγουρα στην ΑΕΚ.

Στην… αντεπίθεση περνάει ο Ογκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός με ανάρτησή του στα Social Media, διέψευσε κατηγορηματικά δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο μάνατζέρ του, Μίραλεμ Γιάγκανιατς, σύμφωνα με τις οποίες ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Ο ατζέντης μου έχει να δώσει συνέντευξη εδώ και 4 μήνες», έγραψε ο οργισμένος Βράνιες, κρατώντας βεβαίως αποστάσεις από την ΑΕΚ και θέτοντας ουσιαστικά την παραμονή τους στους κιτρινόμαυρους στον «αέρα».

Ο μάνατζερ του Βόσνιου στις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στον Τύπο, υποστήριζε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στην Ενωση… 300%, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα όσα γράφουν εδώ και κάποιες μέρες οι Βέλγοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι τονίζουν οτι βρίσκεται κοντά στην Αντερλεχτ.

Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Όγκνιεν Βράνιες, ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αποχωρήσει με λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ.

Επίσης, όπως διαβάσατε από το 10.gr και τη στήλη Agent Leakes o Βράνιες διαμηνύει στο φιλικό του περιβάλλον πως αν δεν παραχωρηθεί τώρα στην Αντερλεχτ θα πρέπει να του γίνει διπλασιασμός των αποδοχών του (καθαρά χρήματα) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει την εκδίκηση του και τον επόμενο Γενάρη, όταν θα έχει το δικαίωμα θα υπογράψει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό ως νέος Χριστοδουλόπουλος ή στον ΠΑΟΚ!

Στο μεταξύ όπως αναφέρει ξένο δημοσίευμα, η Αντερλεχτ έχει κι άλλες εναλλακτικές για τη θέση του στόπερ, στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βράνιες από την ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Βράνιες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ