Εξελίξεις με το μέλλον του Καρλίτος στην Λαμία

Εξελίξεις με το μέλλον του Καρλίτος στην Λαμία

Δύο προτάσεις από ομάδες της Ασίας έχει δεχτεί ο Καρλίτος ο οποίος έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα πάνω του μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Λαμία

Ο Καρλίτος, φαίνεται πως απασχολεί ακόμα την μεταγραφική αγορά, αφού οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Λαμία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ασία, προσφέροντας, μάλιστα, στον Ισπανό επιθετικό πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Η μία ομάδα που έχει προσεγγίσει τον 33χρονο άσο, είναι η Αστάνα του Καζακστάν, που πρόσφατα «ψώνισε» ξανά από το ελληνικό πρωτάθλημα παίρνοντας τον Γιάννη Μασούρα από την Κηφισιά και η άλλη είναι ένα κλαμπ από την Κίνα, του οποίου το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Διαβάστε επίσης: Η FIBA… βάφτισε Κάρι τον απίθανο Τολιόπουλο: Εμφάνιση καριέρας από τον διεθνή γκαρντ (pics)

Ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Λαμία οπότε για να αποχωρήσει τώρα θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα της Φθιώτιδας. Η περίοδος των μεταγραφών στο Καζακστάν ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου ενώ στην Κίνα την Τετάρτη (28/02). Επομένως στην υπόθεση της Αστάνα υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη, ενώ σε εκείνη του κλαμπ από την Κίνα τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα.

Υπενθυμίζουμε πως για τον Καρλίτος υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τον Άρη τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 33χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί 21 φορές την φετινή σεζόν με την φανέλα της Λαμίας με απολογισμό δέκα γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ