Χωρίς φιλάθλους στην Λαμία ο ΠΑΟΚ

Χωρίς φιλάθλους στην Λαμία ο ΠΑΟΚ

Όπως ενημέρωσε η Λαμία, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θα διαθέσει εισιτήρια για φιλοξενούμενους οπαδούς στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Αποκλειστικά στους φιλάθλους της θα διαθέσει εισιτήρια η Λαμία για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (19:30) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, βάζοντας ουσιαστικά απαγορευτικό στους φίλους του Δικεφάλου.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Φθιώτιδας, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα παρουσίας μόνο τα διαρκείας και όσοι αγόρασαν εισιτήριο στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο ή ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για το μέλλον του Κάνααν!

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στις 19:30 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και παρακολούθησαν ή τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για την 10η αγωνιστική ή τον αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ για την 12η αγωνιστική ή τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική και να είναι κάτοικοι Νομού Φθιώτιδας.

Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει μόνο ένα ονομαστικό εισιτήριο με την ταυτότητά του.

Η διάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ:

-από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Τρίτη 27/02 μέχρι Πέμπτη 29/02 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, Παρασκευή 01/03 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και το Σάββατο 02/03 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

-ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

-ΔΕΝ θα υπάρχουν ηλεκτρονικά εισιτήρια και ΔΕΝ θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.

-ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον εν λόγω αγώνα.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ και η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 12, 13, 14, 15, 16, 17 τιμή ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ: 20€ / τιμή ΠΑΙΔΙΚΟΥ (παιδιά μέχρι 12 χρονών): 10€

Κερκίδες: 3,4, 5, 6 τιμή ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ: 30€ / τιμή ΠΑΙΔΙΚΟΥ (παιδιά μέχρι 12 χρονών): 10€

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 5:30 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ