OΦΗ: Με Λάρσον, αλλά χωρίς Μπάκιτς και Τοράλ στον Βόλο

OΦΗ: Με Λάρσον, αλλά χωρίς Μπάκιτς και Τοράλ στον Βόλο

Την αποστολή του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τη συγκομιδή βαθμών θέλει να δώσει ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (28/2, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Διαβάστε επίσης: «Ο Χεζόνια επιλέγει μεταξύ Παρτιζάν και Παναθηναϊκού»

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή των Κρητικών για την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού στην οποία συμπεριέλαβε τον Λάρσον, αφού ο Σουηδός είχε επιστρέψει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμειναν οι τιμωρημένοι Μπάκιτς, Τοράλ, ο τραυματίας Μπρεσάν και για διάφορους λόγους οι Γιαννούλης, Σωτηρίου, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Κουτεντάκης και Σημαντηράκης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Τοράρινσον. Αμπάντα, Λουκάο, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Νέιρα, Ριέρα, Μπακού, Μοσκέρα, Χιμένεθ, Ισέκα και Φελίπε.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ