Στο Αγρίνιο για το 5/5 ο Ολυμπιακός – Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μεντιλίμπαρ

Στο Αγρίνιο για το 5/5 ο Ολυμπιακός – Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να κάνει το 5/5, την ώρα που θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός μετά την δύσκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, ταξίδεψε στο Αγρίνιο για την δοκιμασία με τον Παναιτωλικό (17:00), στην προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου για να κάνουν το 5/5 με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους σε Ελλάδα και Ευρώπη και να μπουν ακόμη πιο γερά στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι Πειραιώτες σκέφτονται μόνο νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο στο φινάλε της κανονικής περιόδου ώστε να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα playoffs.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς ακολουθεί παιχνίδι κολλητά με τον Βόλο και στη συνέχεια το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League. Άλλωστε φάνηκε και από την αποστολή που ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, καθώς πέραν του τιμωρημένου Μπιανκόν, είναι εκτός Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα και Φορτούνης δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ επιστρέφει ο Ζ. Μαρτίνς.

Εκτός έμειναν Ελ Αραμπί, Άμπι και φυσικά ο Μ. Καμαρά, ο οποίος προπονείται με τον Ολυμπιακό Β. Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τον Κίνι να παίζει αντί του Ροντινέι, ενώ θέση στην άμυνα αναμένεται να πάρει και ο Ρούμπεν Βέζο, πιθανότατα δίπλα του θα έχει τον Ρέτσο μιας και ο Κάρμο δεν υπολογίζεται. Από εκεί και πέρα, ο Ορτέγκα θα είναι στα αριστερά της άμυνας, ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται λογικά από τους Έσε, Καρβάλιο, Τσικίνιο, με τον Μεντιλίμπαρ να δίνει ανάσες στον Όρτα. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο φορμαρισμένος Ελ Κααμπί, ενώ ο Ποντένσε θα είναι στο ένα άκρο και ο Μασούρας στο άλλο.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη θα παλέψει δίχως άγχος με στόχο αφενός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και αφετέρου για να πάρει αν είναι δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες και στο ματς του α’ γύρου, καθώς προηγήθηκαν στο 13’ με τον Χατζηθεοδωρίδη, αντιστάθηκαν στους Πειραιώτες και γνώρισαν την ήττα με 3-1 με ανατροπή.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χουάνπι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς επίσης και τους Μλάντεν, Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη, ενώ υπολογίζει στους Καρέλη και Μπρούνο Ντουάρτε.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κίνι, Βέζο, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ