Η παράδοση «λέει» Ολυμπιακός στο Αγρίνιο – Το απίστευτο σερί των «ερυθρολεύκων» απέναντι στον Παναιτωλικό

Η παράδοση «λέει» Ολυμπιακός στο Αγρίνιο – Το απίστευτο σερί των «ερυθρολεύκων» απέναντι στον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό, για την 25η αγωνιστική της Superleague, με τους Πειραιώτες να θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι στους Αγρινιώτες.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό (28/2, 17:00) στο Αγρίνιο για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να κάνει το 5/5 από την στιγμή που ανέλαβε τους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο το… τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και απέναντι στον Βόλο στο φινάλε της κανονικής περιόδου ώστε να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα playoffs.

Η παράδοση… οδηγός του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός, στην σημερινή αναμέτρηση θα έχει και την… παράδοση με το μέρος του, αφού μετρά 18 σερί νίκες κόντρα στους Αγρινιώτες  για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας εδώ και 9,5 χρόνια.

Συγκεκριμένα, από τότε που ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, η μοναδική απώλεια των Πειραιωτών σε σύνολο 20 αγώνων για την Superleague, είναι ένα 1-1 στις 30/8/14 με τον Κούσα να ισοφαρίζει στα τελευταία δέκα λεπτά την αναμέτρησης.

Όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Κύπελλο , οι Πειραιώτες έχουν 2/2 προκρίσεις, με μία ήττα στο Αγρίνιο πριν από δύο χρόνια (2-1) και στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκρίθηκαν στην παράταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ