Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: Πέρασε «σβηστά» από τις Σέρρες ο Δικέφαλος του Βορρά

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: Πέρασε «σβηστά» από τις Σέρρες ο Δικέφαλος του Βορρά

Χωρίς να ανεβάσει «στροφές» ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από τις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό χάρη στο γκολ του Κωσταντέλια και το αυτογκόλ του Πεταυράκη. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Σερραίοι.

Χωρίς να θέλξει με την απόδοση του ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική της Superleague.

Ο Γιάννης Κωσταντέλιας άνοιξε τον δρόμο για τον Δικέφαλο του Βορρά στο 45′, με το αυτογκόλ του Πεταυράκη στο 90′ να «σφραγίζει» το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τους 57 βαθμούς κα βρίσκεται ξανά στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 24 και στην 9η θέση.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ για Ζέλσον: «Ένιωσε μία μικρή θλάση, θα το δούμε στη συνέχεια»

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ, ωστόσο τόσο οι προσπάθειες των Σαμάτα και Κωσταντέλια στο πρώτο δεκάλεπτο πέρασαν εκτός. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τους ασπρόμαυρους να παίρνουν το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα, όταν και ο Κωσταντέλιας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανσερραϊκού στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες και το τέμπο του ματς να παραμένει χαμηλό. Στο 69′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Μορέιρα να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 83′ οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες με τον Δεληγιαννίδη να πηγαίνει άσχημα με τις τάπες πάνω στον αστράγαλο του Τάισον αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Διαμαντόπουλο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πεταραύκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του «σφραγίζοντας» έτσι το τρίποντο για την ομάδα του Λουτσέσκου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης (74′ Σοάρες), Ντανκερλούι, Πηλέας (66′ Σοφιανός), Οικονόμου (66′ Στάικος), Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι (76′ Μούργος)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, Σβαμπ (90+2′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63′ Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (63′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (74′ Τόμας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ