«Υπεύθυνος φυσούνας» ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος στην «Opap Arena» (vid)

«Υπεύθυνος φυσούνας» ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος στην «Opap Arena» (vid)

Βίντεο από τη φυσούνα στο γήπεδο της ΑΕΚ, δείχνει τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο να μιλάει με τον 4ο διαιτητή Βάτσιο, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σε ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΚ στην «Opap Arena», αφού λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με το σκορ στο 1-2 υπέρ των Ηπειρωτών, ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος «έκοβε» βόλτες στα αποδυτήρια και τη φυσούνα.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της Cosmote TV έπιασε τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο πριν την ανατροπή της Ένωσης με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να μιλάει με τον 4ο διαιτητή Βάτσιο, δευτερόλεπτα πριν βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα-βόμβα για Σενγκέλια και Παναθηναϊκό!

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να σημειωθεί είναι πως θεωρητικά δεν έχει καμία σχέση και κανέναν ρόλο στους κιτρινόμαυρους, παρόλα αυτά ήταν στη φυσούνα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στην επανάληψη και να επικρατήσει με 4-2, σε ένα ματς που συνέβησαν πράγματα και θαύματα, καθώς με τη βοήθεια του διαιτητή Μαλούτα και του VAR έκανε την ανατροπή επί του ΠΑΣ. Ο ρέφερι που έκανε… όργια στο ματς του Ολυμπιακού Β’ μια βδομάδα νωρίτερα δεν είδε το καθαρό χέρι του Πόνσε στο 4ο γκολ της Ένωσης.

Το ακόμη πιο περίεργο βέβαια είναι ότι ο Μαλούτας στο γκολ του Αργεντινού με το χέρι που δεν είδε, ενημέρωσε τις ομάδες ότι έπεσε «μαύρο» στο VAR και δεν δούλευε για πέντε λεπτά και πιο συγκεκριμένα από το 78ο μέχρι και το 82ο, όπου ο Πόνσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε το βίντεο από τη φυσούνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ