Απίστευτο: Έπεσε «μαύρο» στο VAR και μέτρησε το γκολ του Πόνσε με το χέρι (vid)

Απίστευτο: Έπεσε «μαύρο» στο VAR και μέτρησε το γκολ του Πόνσε με το χέρι (vid)

Ο απίθανος λόγος για τον οποίο το VAR δεν τσέκαρε το δεύτερο γκολ του Πόνσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τελικά μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην νίκη με 4-2.

Μεγάλο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο Έκι Πόνσε με τον Αργεντίνο επιθετικό να έρχεται από τον πάγκο και να σημειώνει δύο γκολ.

Ωστόσο στο δεύτερο του τέρμα στο 78′ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπάρχει σοβαρή υποψία για χέρι, κάτι που φαίνεται και από το replay της φάσης.

Διαβάστε επίσης: Αναρτήσεις-φωτιά από τον Καραπαπά: «Γκολ με το χέρι η ΑΕΚ, παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες» (pics)

Παρόλα αυτά έπειτα από αρκετά μεγάλη καθυστέρηση το γκολ μέτρησε κανονικά με αυτό που προξένησε την μεγαλύτερη εντύπωση να είναι το γεγονός πως ο ρέφερι Μαλούτας δεν πήγε ποτέ να τσεκάρει την φάση στο VAR.

Ο λόγος; το… μαύρο που έπεσε στην αίθουσα του VAR από το 78′ μέχρι και το 82′. Ναι καλά καταλάβατε στην αίθουσα του VAR δεν είχαν ούτε εικόνα ούτε ήχο για τέσσερα ολόκληρα λεπτά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν την φάση και φυσικά την παράβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ