CAS: Επίσημη αλλαγή στη βαθμολογία – Κοινοποιήθηκε το σκεπτικό

CAS: Επίσημη αλλαγή στη βαθμολογία – Κοινοποιήθηκε το σκεπτικό

Κοινοποιήθηκε το σκεπτικό της απόφασης του CAS σε ΕΠΟ, Superleague, ομάδες και ως εκ τούτου η διοργανώτρια αρχή άλλαξε και επίσημα τη βαθμολογία στην ιστοσελίδα της

Την επιστροφή του ενός βαθμού που η αθλητική δικαιοσύνη της χώρας αφαίρεσε από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της 22ης του Οκτώβρη, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε το CAS. Με την απόφαση αυτή να είναι πλέον και επίσημη.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/2) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήραν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης του CAS. Ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η απόφαση έχει κοινοποιηθεί ήδη και στις ΕΠΟ, Superleague, με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, μάλιστα, να προχωρά στην αλλαγή της βαθμολογίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα και το όνειρο…

Στους 54 βαθμούς πλέον ο Ολυμπιακός και στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, στο -3 από τον ΠΑΟΚ και στο -1 από τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του CAS με αριθμό 2023/Α/10168 και όλο το σκεπτικό της απόφασης στο οποίο στηρίχθηκε η τελική ετυμηγορία Court of Arbitration for Sport κοινοποιήθηκε στα νομικά επιτελεία των δύο «αιωνίων» και στις ΕΠΟ, Superleague και όλοι αυτοί πλέον γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο βγήκε η σχετική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ