Απόφαση CAS: Πήρε πίσω τον βαθμό ο Ολυμπιακός

Απόφαση CAS: Πήρε πίσω τον βαθμό ο Ολυμπιακός

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό στο CAS και τώρα άλλο πρωτάθλημα: Πήρε πίσω τον βαθμό από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την επιστροφή του ενός βαθμού που η αθλητική δικαιοσύνη της χώρας αφαίρεσε από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της 22ης του Οκτώβρη, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε το CAS.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή των Ερυθρόλευκων σε βάρος της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατήρησε λοιπόν τον «μηδενισμό» του για το ντέρμπι, δίνοντας το ματς στα χαρτιά στον Παναθηναϊκό. Του επέστρεψε όμως τον επιπλέον βαθμό που του είχε αφαιρεθεί από την συγκομιδή του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα και το όνειρο…

Κάπως έτσι πλέον οι Ερυθρόλευκοι, τουλάχιστον έχουν ξανά στη συγκομιδή τους έναν βαθμό που κέρδισαν στο γήπεδο. Με την αξία τους. Βαθμό που τους στέλνει πλέον στο -4 από τον κορυφή της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν από την έναρξη των playoffs.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη από το CAS, ούτε φυσικά το «σκεπτικό» της απόφασης. Οι πληροφορίες όμως αναφορικά με αυτή την εξέλιξη δεν αμφισβητούνται. Ο Ολυμπιακός που από την πρώτη στιγμή είπε πως δεν θα το βάλει κάτω και δεν θα αφήσει αυτή την ιστορία στην τύχη της, ουσιαστικά δικαιώθηκε. Και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκτέθηκε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ