Η διάγνωση για Ζέλσον Μαρτίνς: Εκτός για τρεις εβδομάδες

Η διάγνωση για Ζέλσον Μαρτίνς: Εκτός για τρεις εβδομάδες

Ο Πορτογάλος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Άτυχος στάθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών μπήκε ως αλλαγή στο 59’ και από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ της ισοφάρισης (1-1, 72’), αλλά λίγα λεπτά αργότερα (83’) τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Οι παρανοϊκές 13 ημέρες του Μεντιλίμπαρ, με 5 αγώνες, 25 παίκτες και σαρωτικές αλλαγές στο στάτους

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ζέλσον Μαρτίνς πάντως απέφυγε τα χειρότερα, καθώς μια βαριά θλάση θα μπορούσε να τον κρατάει εκτός αγωνιστικών χώρων έως και δύο μήνες.

Ο Ιβηρας, αν η αποθεραπεία και η αποκατάσταση πάνε καλά, είναι πιθανό να επιστρέψει στη δράση στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Μια αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου, αλλά είναι πού πιθανό να αναβληθεί λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας, μετά από το σχετικό αίτημα της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ