ΟΦΗ: Με Μπάκιτς αλλά χωρίς Τοράλ η αποστολή για Παναθηναϊκό

ΟΦΗ: Με Μπάκιτς αλλά χωρίς Τοράλ η αποστολή για Παναθηναϊκό

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, αφού ο Τοράλ τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (26η) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ (3/3,19:30).

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.22μ από το πρώτο άλμα στο Παγκόσμιο! (vid)

Ωστόσο, η τελευταία προπόνηση έκρυβε μια δυσάρεστη είδηση για τον Τραϊανό Δέλλα, αφού είδε τον Γιον Τοράν να μην καταφέρνει να βγάλει την σημερινή προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον δικέφαλο κατά τη διάρκειά της.

Έτσι, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός προστέθηκε στις ήδη γνωστές απουσίες των Νέιρα, Μπρεσάν, Γκαγιέγος. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπάκιτς ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννούλης, Σωτηρίου, Κουτεντάκης, Καλαφάτης, Αδαμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Baumann, Χριστογεώργο, Larsson, Lucão, Μαρινάκη, Βούρο, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Abanda, Riera, Αποστολάκη, Glazer, Mellado, Bakic, Baku, Iseka, Jiménez, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ