Λιούμπισιτς: «Η μετακόμισή μου στην ΑΕΚ ήταν ακριβώς το σωστό βήμα – Οι οπαδοί μας είναι… τρελοί»

Λιούμπισιτς: «Η μετακόμισή μου στην ΑΕΚ ήταν ακριβώς το σωστό βήμα – Οι οπαδοί μας είναι… τρελοί»

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε σε συνέντευξή του στο αυστριακό «Kicker» ο Ρόμερπτ Λιούμπισιτς για όσα βιώνει στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος άσος τόνισε πως η μεταγραφή του στην Ένωση ήταν το σωστό βήμα στην καριέρα του, αποθέωσε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα αλλά και τον κόσμο της.

Διαβάστε επίσης: Tα απίστευτα κατορθώματα του μοναδικού Μίλτου Τεντόγλου

Όσα είπε ο Λιούμπισιτς:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Έχω αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση εδώ. Το σημαντικό είναι ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα αμέσως. Κόντρα στα Γιάννινα καταφέραμε με «φρέσκα» πρόσωπα από τον πάγκο να γυρίσουμε το ματς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική, οι οπαδοί μας εδώ είναι… τρελοί».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ γρήγορο, τεχνικό ποδόσφαιρο, το είχα δει όταν παίξαμε με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League με Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αυτό μου ταιριάζει. Μπορώ να εξελιχθώ εδώ. Η μετακόμιση στην ΑΕΚ ήταν ακριβώς το σωστό βήμα».

Για τη θέση που του αρέσει: «Η θέση μου είναι στην μεσαία γραμμή. Εκεί βλέπω τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης μου. Τώρα θέλω να συνεχίσω να επιταχύνω, όπως έκανα πάντα, και να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ».

Για το ματς με τον Άρη: «Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Άρη, παίζουν και καλό ποδόσφαιρο».

Για την Εθνική Κροατίας: «Οι παίκτες της ομάδας μας παίζουν όλοι σημαντικούς ρόλους σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Το μεγαλύτερο όνειρό μου θα ήταν να παίζω με τη «Χρυσή Γενιά» της Κροατίας. Με σπουδαίους παίκες όπως ο Λούκα Μόντριτς ή ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που έχουν κάνει τόσα πολλά για τη χώρα μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ