Με Σαμάτα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία (pic)

Με Σαμάτα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία (pic)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία.

Προβά τζενεράλε εν όψει πλέι-οφ για ΠΑΟΚ και Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», με την ομάδα της Φθιώτιδας να υποδέχεται τον Δικέφαλο του Βορρά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Είπε και έδειξε πολλά ο Μεντιλίμπαρ

Πριν από λίγο, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό παιχνίδι του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιλέγει στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα και «10άρι» τον Κωνσταντέλια. Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Μπάμπα Ράχμαν μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Όσον αφορά τη Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος επέλεξε την ενδεκάδα του χωρίς εκπλήξεις, με τον Μάλτσι στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Στάνκο, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Πέδρο Αμαράλ, Νούνιες, Κορνέζος, Σλίβλα, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Μάλτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ