ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Επιστροφή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον Ολυμπιακό. Τελευταία… στροφή της regular season του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να υποδέχεται τον Βόλο (19:30).

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. «Πετάει» ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου. Το ένα θετικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο, με τους ερυθρολεύκους να προέρχονται από νέα ανατροπή. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό.

Εκτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τους Πειραιώτες που είχαν θετικά μαντάτα και από το CAS. Ο Ολυμπιακός πήρε πίσω τον έναν βαθμό, πλησιάζοντας και άλλο την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην 4η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, με 54 πόντους σε 25 αγωνιστικές. Φυσικά, στο πίσω μέρος του μυαλού της ομάδας του Μεντιλίμπαρ θα βρίσκεται και η πρώτη μάχη με την Μακάμπι για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Στα αγωνιστικά, αρκετές είναι οι απουσίες ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Βόλο.  Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φορτούνη-Κίνι και στον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντόη, Καμπράλ, Καρβάλιο και Ιμπόρα. H αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε την περασμένη αγωνιστική ο Βόλος. Με ανατροπή, έφερε… τούμπα το ματς με τον ΟΦΗ και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στους 20 πόντους η ομάδα του Κόντη, δίνει μεγάλη μάχη για να σώσει την παρτίδα της παραμονής. Οι ισορροπίες είναι κάτι παραπάνω από λεπτές και τα πάντα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική. Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθούν στο Φάληρο οι φιλοξενούμενοι.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κόντης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκαρσία, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλο και Τσοκάνη που θα εκτίσουν τις ποινές τους, καθώς και τον Τρουιγιέ. Αναλυτικά, η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Μπαριέντος, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ποπέσκου, Ασεχνούν, Μωραΐτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ