Χαμός στα πλέι οφ: Πρώτος ο ΠΑΟΚ, τρίτος ο Ολυμπιακός στο -3!

Χαμός στα πλέι οφ: Πρώτος ο ΠΑΟΚ, τρίτος ο Ολυμπιακός στο -3!

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague, μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Stoiximan Superleague, με τη διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής και πλέον αναμένουμε την έναρξη των play offs/play outs που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου.

Με τα play offs να αποκτούν πλέον… άγρια ομορφιά μετά τα σημερινά αποτελέσματα, καθώς οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου έχουν διαφορά 4 βαθμών!

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Φόντεν «γκρέμισε» το τείχος

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Βόλου με σκορ 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε στην 3η θέση και τους 57 βαθμούς, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στη 12η θέση με 20 πόντους.

Η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τον Άρη, με τη ματσάρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» να λήγει με σκορ 3-3 και την «Ένωση» να πέφτει από την κορυφή, όντας πλέον 2η με 59 βαθμούς. 5η η ομάδα του Άκη Μάντζιου με 42 πόντους.

Στην πρώτη θέση με 60 βαθμούς ο ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» με 2-0 στην έδρα της Λαμίας, τέταρτος έπεσε ο Παναθηναϊκός (56π.) έπειτα από την ισοπαλία με σκορ 2-2 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Σημαντική νίκη για τον Πανσερραϊκό επί του Αστέρα (2-1), ισόπαλα έληξαν τα ματς Κηφισιά – Παναιτωλικός (2-2), ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (1-1).

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Μαρτίου

Άρης – ΑΕΚ 3-3

Κηφισιά – Παναιτωλικός 2-2

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2

Ολυμπιακός – Βόλος 3-0

Πανσερραϊκός – Αστέρας 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2

Η βαθμολογία της Superleague: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ