Ψάχνει δικαιολογίες ο Τερίμ: «Άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»

Ψάχνει δικαιολογίες ο Τερίμ: «Άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»

Ο Φατίχ Τερίμ εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος με τις πολλές καθυστερήσεις που υπήρξαν στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Παναθηναϊκός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος μένοντας στο 2-2 στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague.

Έτσι το τριφύλλι θα εκκινήσει στα playoffs από την 4η θέση και από το -3 από την κορυφή, με τον Φατίχ Τερίμ να ξεσπά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς για τις πολλές καθυστερήσεις που υπήρξαν στο παιχνίδι και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να κάνει το παιχνίδι της.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague, μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δημιουργήσαμε πολλές τελικές. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για τους διαιτητές. Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Θέλω να μάθω πόσες φορές έχει σταματήσει το παιχνίδι στο δεύτερο μερός. Δεν ξέρω τι να πω. Πολλές καθυστερήσεις σήμερα στο παιχνίδι. Στο πέναλτι, με τους τραυματισμούς και γενικά μέσα στο ματς. Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Εμείς θέλουμε να παίζουμε, άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ