«Ο Πρίγιοβιτς έγινε στον ΠΑΟΚ μια μηχανή για γκολ»

«Ο Πρίγιοβιτς έγινε στον ΠΑΟΚ μια μηχανή για γκολ»

Το ελβετικό σάιτ «20min.ch» εξυμνεί την εξέλιξη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο εκπροσώπους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το οποίο αρχίζει αύριο (14/6) τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Σερβία) και τον Αμρ Ουάρντα (Αίγυπτος).

Ο Σέρβος επιθετικός θα βρεθεί στους ομίλους και απέναντι στην Ελβετία (όπου γεννήθηκε) και το ελβετικό σάιτ «20min.ch» έκανε ένα αφιέρωμα σε αυτόν, καθώς άλλωστε είχε παίξει σε Σιόν και Λωζάνη τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Οι Ελβετοί αναφέρουν: «Εκείνοι που είδαν του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να παίζει στη Σιόν ή τη Λωζάνη δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Αλλά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει γίνει μηχανή των γκολ και σίγουρα θα λάμψει στα γήπεδα της Ρωσίας. Η καριέρα του ήταν τόσο θυελλώδης, που το να τον δουν να μένει σε μια ομάδα περισσότερες από μία σεζόν θα ήταν σχεδόν θαύμα.

Ο Πρίγιοβιτς είναι μόλις 28 ετών, αλλά έχει ήδη γνωρίσει τα ελβετικά, αγγλικά, ιταλικά, νορβηγικά, ελληνικά, τουρκικά και πολωνικά πρωταθλήματα! Ο γεννημένος στο Σεντ Γκάλεν επιθετικός, σήμερα, είναι ένα αστέρι στην Ελλάδα, όπου έχει σημειώσει 27 γκολ σε 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν. Κέρδισε το Κύπελλο και πήρε τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στην τοπική Super League»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ