ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Ένα ευχάριστο νέο περιλάμβανε για τον Ματίας Αλμέιδα η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (8/3). Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τη Λαμία εκτός έδρας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο καθώς με δεδομένο ότι έρχεται διακοπή τριών εβδομάδων στο πρωτάθλημα, δεν θέλουν να τον πιέσουν καθόλου στην Ένωση. Οι πολλές απουσίες που έχουν βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είναι πιθανό να φέρουν τον Λιβάι στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το μαγικό «ραβδί» του Μπαρτζώκα και το φορμάρισμα την κατάλληλη στιγμή

Δεδομένα πάντως, βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Έκι Πόνσε που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Όσο για τις απουσίες, εκτός είναι ο Τσούμπερ λόγω καρτών αλλά και οι Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Άμραμπατ και Ζίνι οι οποίοι δεν υπολογίζονται για Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ