Ποτουρίδης : «Ο ΟΦΗ πρέπει να θέσει υψηλούς στόχους»

Ποτουρίδης : «Ο ΟΦΗ πρέπει να θέσει υψηλούς στόχους»

Ο Γιάννης Ποτουρίδης αναφέρθηκε στη σεζόν που τελείωσε, αλλά και τη νέα που έρχεται, μέσω συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την παραμονή του στον ΟΦΗ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και τους στόχους που θα έχει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Aναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ποτουρίδης στον Athletic Radio 104,2

Για το αν περίμενε ότι ο ΟΦΗ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα έξι μήνες μετά τον Γενάρη: «Εκείνη την περίοδο που μιλούσαμε, ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη και για τον ΟΦΗ αλλά και για εμάς τους παίκτες που είχαμε έρθει από την αρχή της περιόδου. Το πιο χαρακτηριστικό γεγονός ήταν παραμονές του αγώνα με τα Χανιά ήταν όταν ήρθαν οι οπαδοί και μας ζήτησαν να κατέβουν στο παιχνίδι και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Κατεβήκαμε, από αυτό το παιχνίδι και μετά γίναμε μια οικογένεια. Δεθήκαμε όλα τα παιδιά και είχαμε δώσει τον λόγο μας ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας. Έγιναν και κάποιες προσθήκες, τα παιδιά μπήκαν στο κλίμα και όλα κύλησαν ομαλά. Πάντα βάζαμε τα προβλήματα στην άκρη και μπαίναμε μέσα στο γήπεδο.

Για το δέσιμο του με τον κόσμο του ΟΦΗ: «Εγώ προσωπικά σαν παίκτης όταν έμπαινα στο γήπεδο, σκεφτόμουν μόνο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πάρω τους τρεις βαθμούς. Έλεγα ότι όταν ξεκινάει μια νέα ημέρα, θα λυνόταν ένα πρόβλημα και όντως λύνονταν. Είχαμε προβλήματα και εύχομαι να γίνει μια νέα αρχή ώστε να έχουμε πάνω από όλα ηρεμία».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Σίγουρα δέθηκα με όλα τα παιδιά που ήμασταν καθημερινά μαζί, με το τεχνικό τιμ και γενικά με τον κόσμο. Αυτό που ζούσαμε στο Ηράκλειο ήταν απερίγραπτο, τον στόχο όμως τον πετύχαμε όλοι μαζί».

Για τις διαφορές με την Σούπερ Λιγκ: «Δεν θα είναι το ίδιο, εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να βάζουμε δύο και τρία γκολ όμως στην Σούπερ Λιγκ δεν θα είναι το ίδιο εύκολο. Όπως κρατούσαμε το μηδέν, πάλι με αυτήν την φιλοσοφία πρέπει να ξεκινήσουμε και να παίρνουμε τις νίκες έστω και με… μισό μηδέν. Η Σούπερ Λιγκ έχει απαιτήσεις όμως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα χρονιά: «Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες όπως ο Ατρόμητος που έφτασε να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε υψηλούς στόχους και όχι να πούμε ότι θα πάμε για την παραμονή. Σίγουρα, πρέπει να κοιτάξουμε ψηλά και με την βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης: «Δεν έχω δώσει μεγάλη βάση σε αυτά γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι. Η άποψη μου είναι ότι όλοι πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν την καλύτερη λύση. Ο ΟΦΗ πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και πάνω από όλα να έχουμε υγεία».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να είναι στο πλευρό μας από την πρώτη αγωνιστική γιατί τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ήταν στην F.L. Εμείς τα κάναμε εύκολα. Να είναι στο πλευρό μας ο κόσμος για να πάμε ψηλά τον ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ