Αλμέιδα: «Κάναμε έξυπνο παιχνίδι – Υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν μαζί Πόνσε και Γκαρσία»

Αλμέιδα: «Κάναμε έξυπνο παιχνίδι – Υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν μαζί Πόνσε και Γκαρσία»

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία και αναφέρθηκε σε πιθανή συνύπαρξη των Πόνσε και Γκαρσία στην επίθεση.

Η ΑΕΚ πέρασε με άνεση από τη Λαμία και στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε μαζί στην ενδεκάδα Πόνσε και Γκαρσία στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ- Mάντσεστερ Σίτι 1-1: Ματσάρα με νικήτρια την… Άρσεναλ

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για το ματς:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείνεται καλά. Επιμέναμε προκειμένου να ανοίξουμε το σκορ και το καταφέραμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι, καλά στημένοι στο γήπεδο είχαμε πολλές πάσες και οι παίκτες μας σκέφτηκαν πολύ έξυπνα και κατάφεραν να βρουν λύσεις στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για Πόνσε – Γκαρσία:

«Υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν μαζί. Τώρα βέβαια σταματάει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι σαν να γίνεται πάρτι και να κλείνουνε τα φώτα. Ο Λιβάι φεύγει να παίξει με την Εθνική του, έχει σημαντικά παιχνίδια και ελπίζουμε να γυρίσει όπως τον στέλνουμε. Περιμένουμε βέβαια να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε αυτό το διάστημα. Είναι πάντως μια πιθανότητα».

Για τον Τσιλούλη

«Ακόμα δεν έχω να πω κάτι. Σέβομαι τους ποδοσφαιριστές που προπονώ, είμαι συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και δεν έχω να πω κάτι».

Για τον Μουκουντί:

«Ο Μουκουντί πλέον είναι καλά και υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Κάλενς. Βέβαια τώρα θα φύγουν και οι δυο για να ταξιδέψουν προκειμένου να παίξουν με τις Εθνικές τους. Και σε αυτή την περίπτωση εύχομαι να επιστρέψουν όπως τους στέλνουμε να παίξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ