Βγήκαν μπροστά Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια: «Κανείς δεν μας πίστευε στην αρχή, να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς»

Βγήκαν μπροστά Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια: «Κανείς δεν μας πίστευε στην αρχή, να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς»

Μετά την ήττα από τον Άρη, οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ με σκοπό να τους εμψυχώσουν.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Άρη και εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην «Τούμπα» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague, πέφτοντας έτσι από την πρώτη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στη μεγάλη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa Conference League, όπου θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή μετά την ήττα τους με σκορ 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του για να τους αναπτερώσει το ηθικό και να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει της συνέχειας. «Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος με τη σειρά του επισήμανε: «Είμαι εδώ από το ’17, έχουμε σηκώσει τρόπαια, πιστεύω σε εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Έχουν μείνει λίγοι αλλά πολύ σημαντικοί αγώνες. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ