Τα κριτήρια για τις ισοβαθμίες σε play offs και play out

Τα κριτήρια για τις ισοβαθμίες σε play offs και play out

Δείτε τα κριτήρια που θα κρίνουν τις ισοβαθμίες στα play offs και τα play out της Stoiximan Superleague

Την περασμένη Κυριακή (10/3) ξεκίνησαν τα play offs της Stoiximan Superleague, ενώ το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ξεκινούν και τα play out για την παραμονή.

Οι διαφορές των συλλόγων που διεκδικούν το πρωτάθλημα, την ευρωπαϊκή έξοδο και την αποφυγή του υποβιβασμού στη Super League 2 είναι πολύ μικρές και είναι προφανές πως η κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν ισοβαθμίες στο τέλος, ακόμα και στην πρώτη θέση και έχει μεγάλη σημασία να δούμε ποια είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας τόσο στα play offs όσο και στα play out της Stoiximan Superleague.

Το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες ανάμεσα σε δύο ομάδες είναι οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στα μεταξύ τους ματς. Προσμετρώνται κανονικά και τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Το επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων που έχουν οι δύο ομάδες, όχι γενικά, αλλά και πάλι στους αγώνες που έχουν δώσει μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια.

Αν και εκεί δεν βρεθεί μία από τις δύο ομάδες με πλεονέκτημα, τότε επιστρατεύεται το τελευταίο κριτήριο που λύνει το… πρόβλημα, το οποίο αφορά τη θέση που κατέλαβαν οι δυο ομάδες με τη λήξη της regular season του πρωταθλήματος.

Τα κριτήρια για τις ισοβαθμίες σε play offs και play Out:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ