«Η Ολυμπιακάρα του Γουλανδρή (1972-1974)»: Το βιβλίο για την ομάδα των ρεκόρ του Θρύλου

«Η Ολυμπιακάρα του Γουλανδρή (1972-1974)»: Το βιβλίο για την ομάδα των ρεκόρ του Θρύλου

Ένα βιβλίο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Τα απίθανα κατορθώματα του Ολυμπιακού του Γουλανδρή.

Mία από τις περιόδους της ιστορίας του Ολυμπιακού που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς είναι εκείνη του Νίκου Γουλανδρή που πέτυχε πράγματα τα οποία όχι απλά μνημονεύονται ακόμη, αλλά δεν θα ξεχαστούν και ποτέ. Μία ομάδα-μύθος που μπήκε στην καρδιά κάθε φίλου των «ερυθρόλευκων».

Μετά το βιβλίο «Ολυμπιακός σημαίνει γκολ», με το οποίο συστήθηκε στο κοινό του Ολυμπιακού, ο Πρόδρομος Χρηστίδης ξαναχτυπά και καταπιάνεται με αυτή την θρυλική περίοδο της ιστορίας του συλλόγου. «Η Ολυμπιακάρα του Γουλανδρή (1972-1974)», είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου και να είστε σίγουροι πως θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ένα υπέροχο ταξίδι στον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου στο «10»: «Να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση, η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση»

Όσα αναφέρει η περιγραφή του βιβλίου: 

«Απ’ την ίδρυσή του και μετά, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει δεκάδες εγχώρια ρεκόρ, κάποια εκ των οποίων παραμένουν ακατάρριπτα! Ένα από αυτά, είναι το ασύλληπτο σερί των 68 αήττητων αγώνων του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας που διήρκεσε σχεδόν 19 μήνες! Ήταν η απίθανη ομαδάρα του Γουλανδρή, η «Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΑ-ΡΑ» που ήθελε να βλέπει, όπως είχε αναφέρει αυτολεξεί σε μια Γενική Συνέλευση Μελών του Ολυμπιακού, ένα απογευματόβραδο του Μάρτη, το μακρινό 1974! Το βιβλίο αυτό βοηθά τον αναγνώστη να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να νιώσει το μεγαλείο του ανεπανάληπτου αυτού επιτεύγματος, από την αρχή μέχρι το τέλος του, καθώς παρέχει περιγραφική ανάλυση και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από κάθε έναν εκ των αγώνων εκείνων που αποτέλεσαν τα κομμάτια του παζλ της μεγάλης αυτής ερυθρόλευκης επιτυχίας…»

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το βιβλίο μπορεί να πατήσει ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ