Παντζαρτζίδης : «Εντολή προέδρου οι αλλαγές, στο πλάνο να έρθουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές»

Παντζαρτζίδης : «Εντολή προέδρου οι αλλαγές, στο πλάνο να έρθουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές»

Ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου του Άρη μίλησε για το έργο και τι περιλαμβάνει.

Ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, του οποίου η εταιρία πραγματοποιεί την ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου του Άρη στο Νέο Ρύσιο, αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται με κόστος συνολικά περίπου 200.000 ευρώ και πιθανότατα θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουλίου, ενώ αποκάλυψε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε την απόφαση για ριζική αναμόρφωση γιατί σχεδιάζει να φέρει αξιόλογους παίκτες.

Για τα έργα που πραγματοποιούνται: «Έχουμε κάνει συνάντηση με τον πρόεδρο. Είναι ένα έργο που προέκυψε στην πορεία. Έχει αποφασιστεί να γίνει ένα λίφτινγκ στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, στο κτίριο, γιατί δεν ήταν σε καλή κατάσταση, και πίσω ακριβώς θα δημιουργηθεί και ένας επιπλέον χώρος 250 τ. μ. Εκεί, με εντολή του προέδρου, θα γίνει ένα εστιατόριο, μια αίθουσα ψυχαγωγίας και ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές. Επίσης, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην αποθεραπεία, και θα δημιουργηθεί και ειδικός χώρος για τέτοιο σκοπό, θα μιλήσουμε και με τους γιατρούς της ομάδας για το τι επιπλέον θα χρειαστεί. Έργα θα γίνουν και στον περιβάλλοντα χώρο.

Η δαπάνη ανέρχεται περίπου στις 200.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή η εγκατάσταση δεν ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη, οπότε δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Έχουμε ήδη ξεκινήσει μελέτη για μια πιο ριζική ανακαίνιση αν ποτέ το ακίνητο έρθει στα χέρια της ΠΑΕ ή κάποιας εταιρίας του Καρυπίδη.

Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει με ένα αρχιτεκτονικό γραφείο του εξωτερικού, μετά από ταξίδια δικά μου, και ετοιμάζουμε μελέτη για μια ανέγερση προπονητικού κέντρου σε δεύτερη φάση, αν προκύψει πρόβλημα εδώ. Τα πάντα θα ανακαινιστούν πλήρως και θα δημιουργηθούν καινούρια αποδυτήρια με μεγάλο χώρο, καινούριες ντουζιέρες και μηχανολογικό εξοπλισμό. Το γυμναστήριο θα εκσυγχρονιστεί και θα τοποθετηθούν μηχανήματα, που έχουμε παραλάβει ήδη. Έχουμε ξεκινήσει μελέτη και για κλειστή πισίνα αποκατάστασης, θα συνεννοηθώ με τον πρόεδρο μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό και θα προχωρήσουμε».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο: «Ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας, ίσως μια εβδομάδα μετά. Δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Εξήγησα στον πρόεδρο ότι είναι ένα μεγάλο έργο και θέλουμε χρόνο και για να χαλάσουμε, όχι μόνο να φτιάξουμε από την αρχή. Εδώ και μια εβδομάδα γκρεμίζουμε, γιατί θέλουμε να αλλάξουν όλα. Καθυστερήσαμε λίγο γιατί κάποια υλικά θα έρθουν μέσω χορηγιών και περιμένουμε τις εταιρίες. Δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό και καθαρό έργο. Δεν φτιάχνουμε κάτι που απλά θα λειτουργήσει, αλλά διαμορφώνουμε καλές συνθήκες για τους αθλητές, για να μπορεί να έρθει και κάποιος αξιόλογος ποδοσφαιριστής, γιατί υπάρχει και τέτοιο πλάνο. Θα δουλέψουμε σωστά και μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα είμαστε πιστεύω έτοιμοι για χρήση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ