Μετά τον πρόεδρο της Χετάφε και ο Μπορδαλάς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς

Μετά τον πρόεδρο της Χετάφε και ο Μπορδαλάς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς

Μετά την επιβεβαίωση δια στόματος του προέδρου της Χετάφε, πως ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, σειρά πήρε και ο προπονητής των Μαδριλένων, Χοσέ Μπορδαλάς.

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του προέδρου της Χετάφε Άνχελ Τόρες, ότι ο Σέρβος μέσος Νεμάνια Μαξίμοβιτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο, δεν θα συνεχίσει με την ισπανική ομάδα την επόμενη σεζόν, ο προπονητής των Μαδριλένων Χοσέ Μπορδαλάς, αφού επιβεβαίωσε με τη σειρά του, στη συνέχεια αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον παίκτη του:

«Τελικά, ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό. Έχουμε τόση αγάπη για αυτόν και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα.

Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία Λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή», τόνισε ο 60χρονος Ισπανός προπονητής της Χετάφε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ