Η διακοπή «πληγώνει» το Big-4: Ο φόβος των Μεντιλίμπαρ, Τερίμ, Αλμέιδα και Λουτσέσκου

Η διακοπή «πληγώνει» το Big-4: Ο φόβος των Μεντιλίμπαρ, Τερίμ, Αλμέιδα και Λουτσέσκου

Οι εννέα διεθνείς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν. Το παράθυρο των Εθνικών ομάδων προκαλεί φθορά στους διεκδικητές του τίτλου της Superleague και παράλληλα «πονοκέφαλο» στους προπονητές.

Έπειτα από την πρεμιέρα των playoff της Superleague η οποία έφερε ανακατατάξεις στην κορυφή το πρωτάθλημα της χώρας μας όπως και όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης οδηγήθηκαν σε διακοπή ελέω εθνικών ομάδων.

Ένα διάστημα το οποίο οι ομάδες σε συλλογικό επίπεδο βλέπουν με μισό… μάτι μιας και βασικά τους γρανάζια φτιάχνουν… βαλίτσα προκειμένου να ταξιδέψουν αρκετά χιλιόμετρα με σκοπό να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους.

Μια κατάσταση η οποία τις περισσότερες φορές δημιουργεί αρκετά προβλήματα στις ομάδες καθώς οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στη βάση τους με άδειες μπαταρίες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ενσωματώνονται στις ομάδες τους έχοντας αποκομίσει κάποιο τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: Το πλεονέκτημα περνάει από την Τουρκία για τον Ολυμπιακό: Η Εφές και η κακή παράδοση στο Σινάν Ερντέμ (vids)

H σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία με τον Ολυμπιακό τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να διεκδικούν μέχρι τέλους τον τίτλο της Superleague. Έτσι καταλαβαίνει κανείς πως μια απώλεια αυτή την στιγμή μπορεί να παίξει καθοριστικό για την εξέλιξη της σεζόν.

Έτσι αμφότεροι ευελπιστούν να μην σταθούν… άτυχοι σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο, με τους Μεντιλίμπαρ, Τερίμ, Αλμέιδα και Λουτσέσκου να εύχονται να περάσει ανώδυνα αυτό το διάστημα και κυρίως με λευκό απουσιολόγιο.

Αναλυτικά οι διεθνείς του Big-4:

Ολυμπιακός
Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μασούρας, Ρέτσος (Ελλάδα), Γιόβετιτς (Μαυροβούνιο), Ελ Κααμπί (Μαρόκο), Καμπράλ (Πράσινο Ακρωτήρι), Άμπι (Αγγλία Κ21).

Παναθηναϊκός
Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Ζέκα (Ελλάδα), Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς (Σλοβενία), Λοντίγκιν (Ρωσία), Ακαϊντίν (Τουρκία), Μλαντένοβιτς (Σερβία).

ΠΑΟΚ
Κοτάρσκι, (Κροατία), Κουλιεράκης, (Ελλάδα), Παναγιώτου (Ελλάδα Κ21), Κωνσταντέλιας (Ελλάδα), Ντεσπόντοφ (Βουλγαρία), Ζίβκοβιτς (Σερβία), Τζίμας (Ελλάδα), Κεντζιόρα (Πολωνία).

ΑΕΚ
Μάνταλος, Αθανασιάδης, Ρότα (Ελλάδα), Βίντα (Κροατία), Κάλενς (Περού), Σιμάνσκι (Πολωνία), Πινέδα (Μεξικό), Γκαρσία (Τρινινταντ & Τομπάγκο), Γκατσίνοβιτς (Σερβία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ