Και όμως: 4oς σε ολόκληρη την Ευρώπη για το 2024 ο Ελ Κααμπί- Κυνηγάει Εμπαπέ και τον Σουηδό-αποκάλυψη της Σπόρτινγκ (vids)

Και όμως: 4oς σε ολόκληρη την Ευρώπη για το 2024 ο Ελ Κααμπί- Κυνηγάει Εμπαπέ και τον Σουηδό-αποκάλυψη της Σπόρτινγκ (vids)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκοράρει κατά ριπάς και η 2024 επίδοση του…

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι σε απίστευτη κατάσταση μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα και αποτελεί το σήμα κατατεθέν στην επίθεση του Ολυμπιακού και το μεγάλο «όπλο» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός από την ημέρα που «πάτησε» το πόδι του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες, βλέπει τον Μαροκινό «killer» να μην σταματάει να βρίσκει δίχτυα σε Ελλάδα και Ευρώπη και να «καταρρίπτει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο 30χρονος φορ μέσα στο 2024 έχει απίθανες επιδόσεις και είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη ξεπερνώντας παίκτες όπως ο Χάρι Κέιν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Βινίσιους. Ο Ελ Κααμπί έχει ασύλληπτα νούμερα, καθώς έχει σκοράρει σε 11 παιχνίδια 13 φορές και βρίσκεται στην 4η θέση σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο πίσω από τους Βίκτορ Γιόκερες, Κιλιάν Εμπαπέ και Τζοναθάν Ντέιβιντ.

Ο Σουηδός στράικερ της Σπόρτινγκ που κάνει… παπάδες έχει 18 τέρματα σε 18 ματς, ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει 17 γκολ σε 15 παιχνίδια και ο εξτρέμ της Λιλ είναι στην 3η θέση με 15 τέρματα σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι τρομακτικές επιδόσεις του Ελ Κααμπί

Ο Ελ Κααμπί ακολουθεί στην 4η θέση με την εξωπραγματική του επίδοση και έχει… συγκάτοικο τον φορ της Φενέρ, Μίτσι Μπατσουαγί, που θα αντιμετωπίσει με τον Ολυμπιακό στους «8» του Europa Conference League. Μόνο που ο Βέλγος τα έχει πετύχει σε 16 ματς, ενώ ο Μαροκινός σκόρερ του Ολυμπιακού σε μόλις 10. Αυτό που είναι άξιο αναφοράς με τον Ελ Κααμπί, αλλά και τον Μπατσουαγί είναι πως και οι δύο σκοράρουν 1 γκολ κάθε 50 λεπτά, με τον Ελ Κααμπί να είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελ Κααμπί έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος 36 εμφανίσεις και 25 τέρματα, ενώ έχει φτάσει ήδη τα 10 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη. Όσον αφορά το Europa Conference League είναι ήδη στα 5 τέρματα σε 4 αναμετρήσεις, σκοράροντας 3 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε δύο ματς, και 2 ακόμη κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, ο Ελ Κααμπί έχει καταφέρει κάτι αδιανόητο, αφού έχει παίξει σε 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, play off και Conference League έχοντας 13 γκολ και τα μοναδικά ματς που δεν έχει σκοράρει είναι οι ήττες από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη βρίσκεται και ο Εζεκιέλ Πόνσε της ΑΕΚ, ο οποίος έχει πετύχει 10 τέρματα σε 11 παιχνίδια και βρίσκει δίχτυα κάθε 55 λεπτά.

Η λίστα με τους πρώτους σκόρερ μέσα στο 2024

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ