Ο… μοναδικός Ελ Κααμπί κατάφερε ό,τι κανείς άλλος παίκτης ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη (vids)

Ο… μοναδικός Ελ Κααμπί κατάφερε ό,τι κανείς άλλος παίκτης ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη (vids)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τα δύο γκολ του απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, έφτασε τα 10 ευρωπαϊκά τη φετινή σεζόν και πέτυχε κάτι που κανείς άλλος παίκτης ελληνικής ομάδας δεν έχει κάνει.

Ο Ολυμπιακός με μία μυθική εμφάνιση στην Σερβία, επικράτησε με 6-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκρίθηκε στους «8» του Conference League και είδε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να πετυχαίνει ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Μαροκινός φορ, πέτυχε το 4ο γκολ των Πειραιωτών (και 2ο δικό του) στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς και έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας με διψήφιο αριθμό τερμάτων στην Ευρώπη την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Οι «παλιοί» Ελ Αραμπί, Μασούρας και το απίστευτο ευρωπαϊκό σερί (vids)

Highlight της μυθικής εξάρας του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν αναμφίβολα η γκολάρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με «ψαλιδάκι», με το οποίο διαμόρφωσε το 4-1 και έστειλε ουσιαστικά το ματς στην παράταση. Μάλιστα αυτό το τέρμα του Μαροκινού επιθετικού λοιπόν ψηφίστηκε ως το καλύτερο της εβδομάδας κατά την οποία διεξήχθησαν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League.

Δεν σταμάτησε εκεί ο Ελ Κααμπί

Με την εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ-ποίημα με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Ορτέγκα στο δεύτερο μέρος, ο Ελ Κααμπί έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πετυχαίνει 10 γκολ σε μια ευρωπαϊκή σεζόν. Έτσι, ισοφάρισε το ρεκόρ που κρατούσε ο Αντώνης Αντωνιάδης από τη σεζόν 1970-71. Ο Μαροκινός φορ συνεχίζει να σκοράρει και θα έχει άλλες δύο ευκαιρίες στην φάση των «8», για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα σε μία χρονιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ