Το «φιλικό» στον Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β΄, ο Ζέλσον, ο Αλεξανδρόπουλος και το νέο ρεπό

Το «φιλικό» στον Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β΄, ο Ζέλσον, ο Αλεξανδρόπουλος και το νέο ρεπό

Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ για το φιλικό στον Ρέντη και ο Ζέλσον.

Με ένα «εσωτερικό» φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Β΄ θα κλείσει –αύριο στον Ρέντη- αυτή η πρώτη εβδομάδα «διακοπής» για τους Ερυθρόλευκους του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Δεν έχει εννέα διεθνείς στη διάθεση του ο Ισπανός προπονητής σε αυτό το μεταβατικό διάστημα. Δεν έχει και τους Ζέλσον –Αλεξανδρόπουλο που συνεχίζουν σε «ατομικό» πρόγραμμα την προσπάθεια για την επιστροφή τους.

Διαβάστε επίσης: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα – Το πλάνο πρόκρισης του Πογέτ

Χωρίς μια εντεκάδα λοιπόν, σκέφτηκε, ότι μια αναμέτρηση κόντρα στους πιτσιρικάδες του Αριέλ Ιμπαγάσα αφενός θα διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό, αφετέρου θα βοηθήσει στην «κορύφωση» αυτού του τετραήμερου προγράμματος (Τρίτη-Παρασκευή) ως το επόμενο ρεπό –Δευτέρα η επόμενη προπόνηση μετά το «φιλικό»-.

Και είναι βεβαίως και κάτι ακόμη: Η ευκαιρία να δει, να «τεστάρει» τα παιδιά της δεύτερης ομάδας. Έχει συμφωνήσει και για τη νέα χρονιά ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Και μπορεί αυτή την περίοδο να μην μπορεί να σκεφτεί σε… βάθος με τα playoffs να επιστρέφουν συν φυσικά τα ματς με τη Φενέρ για τους «8» του Conference League, όμως ο Βάσκος στη μεγάλη εικόνα θα κληθεί κάποια στιγμή να πάρει αποφάσεις για το νέο ρόστερ από ολόκληρη την «γκάμα» των Ερυθρόλευκων.

Έχει σημασία λοιπόν να μπορεί ως τότε να σχηματίσει τη δική του άποψη…

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Β’, που έχει τον Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο του, δεν έχει επίσης υποχρεώσεις καθώς, λόγω της απουσίας ερυθρόλευκων διεθνών παικτών, αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Διαγόρα για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League 2. Και εδώ το ζητούμενο είναι ο ρυθμός πριν από την εκκίνηση σε αυτή την διαδικασία. Προφανώς λοιπόν ένα τόσο ισχυρό φιλικό παιχνίδι είναι μια χαρά ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους του «Κάνιο»

Ποιοι είναι οι εννέα «διεθνείς» του Ολυμπιακού: Μασούρας, Ρέτσος, Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κάρμο, Άμπι, Καμπράλ, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί.

Και σε ότι αφορά στο «ιατρικό» δελτίο; Φαίνεται πως και οι δύο θέλουν ακόμη τον χρόνο τους. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι θεωρητικά πιο κοντά. Θα φανεί όμως από τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας πόσο κοντά είναι πχ να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ (31/3). Για τον Ζέλσον Μαρτίνς το πλάνο μοιάζει να είναι ακόμη πιο… ανοιχτό. Άλλωστε την προηγούμενη φορά επέστρεψε νωρίτερα όπως αποδείχθηκε και την πάτησε με «υποτροπή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ