Σκληρά παζάρια ΑΕΚ-Άντερλεχτ για τον Βράνιες

Σκληρά παζάρια ΑΕΚ-Άντερλεχτ για τον Βράνιες

Συνεχίζεται η μάχη… τακτικής μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ, σχετικά με την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες από τους Βέλγους. Πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα;

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Όγκνιεν Βράνιες στην Ένωση καλά κρατεί. Η Άντερλεχτ επιμένει, η ΑΕΚ φαίνεται ανένδοτη στις οικονομικές της απαιτήσεις και ο παίκτης βρίσκεται κάπου στη μέση και πιέζει με τη σειρά του για το μέγιστο οικονομικό όφελος.

Η ΑΕΚ έχει σαν πρώτη προτεραιότητα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βράνιες που λήγει το καλοκαίρι του 2019. Έχει όμως συγκεκριμένη οικονομική πολιτική στα συμβόλαια και δεν δίνει πάνω από 400.000 ευρώ στον Βράνιες. Από την άλλη δεν παραχωρεί τον Βόσνιο με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Άντερλεχτ από την άλλη, αύξησε την αρχική της προσφορά και δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν πως μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3,2 εκατ. ευρώ. Μπορεί να μην αγγίζει τα «θέλω» της Ένωσης αλλά θεωρείται πως αν μπουν κάποιες ρήτρες στη μεταγραφή (μεταπώλησης και μη πώλησής του σε άλλη ελληνική ομάδα) η μεταγραφή μπορεί τελικά να προχωρήσει.

Τέλος και ο Βράνιες δεν θα έβλεπε με καθόλου κακό μάτι την μετακίνησή του στη βελγική ομάδα καθώς στα 29 του χρόνια έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει μια σεζόν πρωταθλητισμού με διπλασιασμό των αποδοχών του, γεγονός διόλου ευκαταφρόνητο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ