Άρης: Λαϊκή απαίτηση για το Κύπελλο (pics)

Άρης: Λαϊκή απαίτηση για το Κύπελλο (pics)

Χιλιάδες οπαδοί των κιτρινόμαυρων πλημμύρισαν την Πλατεία Αριστοτέλους για τα 110α γενέθλια του συλλόγου και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άρης γιορτάζει σήμερα (25/3) τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του και χιλιάδες οπαδοί του γέμισαν την Πλατεία Αριστοτέλους και το κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν τα γενέθλια της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και να στείλουν το μήνυμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων που παραβρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, γνώρισαν την αποθέωση, ενώ οι οπαδοί ζητούσαν με φωνές και συνθήματα τη νίκη στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα, με τους παίκτες να γίνονται μια «αγκαλιά» και να τραγουδούν μαζί με τον συγκεντρωμένο κόσμο. Θα πρέπει να συνεχιστεί ότι το πάρτι συνεχίζεται και η νύχτα έγινε… μέρα στην Αριστοτέλους από τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ