Τα δεδομένα για Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Πόσο πιθανό είναι να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είναι καλύτερα και κάνει μια σοβαρή προσπάθεια για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena για τα πλέι οφ της Super League.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ζέλσον Μαρτίνς, όπως επίσης και οι Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι και Τσικίνιο, βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, παρότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είχαν ρεπό. Ο Ιβηρας εξτρέμ τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί, με στόχο να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κρίσιμη προπόνηση για το εάν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι αυτή της Παρασκευής (29/3).

Εκτός από τον Ζέλσον Μαρτίνς, σε τεστ ετοιμότητας τις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν επίσης οι Αλεξανδρόπουλος και Ροντινέι. Ο πρώτος είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος πάντως το πιθανότερο είναι να είναι κανονικά στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού και μάλιστα να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θα επιστρέψουν στον Ρέντη την Τρίτη (26/3), ενώ σιγά σιγά αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς, που είχαν αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ