Ιμπόρα: «Επικρατεί κλίμα οικογένειας στον Ολυμπιακό» (vid)

Ιμπόρα: «Επικρατεί κλίμα οικογένειας στον Ολυμπιακό» (vid)

O Bιθέντε Ιμπόρα απάντησε σε QnA του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε οικογενειακό το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενώ αποκάλεσε παθιασμένους τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ο Βιθέντε Ιμπόρα συμμετείχε σε QnA για τα social media του Ολυμπιακού και κλήθηκε να απαντήσει μια μία μόνο λέξη πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στους ερυθρόλευκους.

Αρχικά, ζητήθηκε στον Ισπανό μέσο να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με το τι σημαίνει για εκείνον το ποδόσφαιρο, οπού χαρακτηριστικά τόνισε πως είναι «η ζωή του», ενώ έπειτα σχολίασε με μία λέξη πάνω τα δύο εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, την La Liga και Premier League.

Διαβάστε επίσης: Είναι αποτυχία αλλά πάμε παρακάτω…

Το ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο και αγωνίστηκε επί συναπτά έτη σε δύο θητείες της ποδοσφαιρικής του καριέρας το σχολίασε με την λέξη «ποιότητα», ενώ για το αγγλικό πρωτάθλημα, όπου και έπαιξε για λογαριασμό της Λέστερ (2017-2019), χαρακτηριστικά ανέφερε την λέξη «ένταση».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μέγιστο», την ατμόσφαιρα στο «Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως «εκπληκτική», ενώ παρομοίασε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μεταξύ των συμπαικτών του ως «οικογένεια».

Τέλος έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς των Πειραιωτών τους οποίους και χαρακτήρισε «παθιασμένους».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ