Αποκάλυψη «βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο!»

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο!»

Έτοιμος να πληρώσει τη ρήτρα των 17,5 εκατ. ευρώ και να αγοράσει τον Νταβίντ Κάρμο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα!

Βόμβα μεγατόνων από τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα που αποκάλυψε με δηλώσεις του στον Πορτογαλικό Τύπο πως ο Ολυμπιακός θα πληρώσει την ρήτρα του Κάρμο το καλοκαίρι και θα τον κάνει δικό του!

Και όταν μιλάμε για ρήτρα, εννοούμε τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες όταν τον Ιανουάριο έκλεινε το deal για τον δανεισμό του από την Πόρτο έως το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Τι είπε ο ισχυρός άνδρας της Πόρτο; «Δεν πρόκειται να χάσουμε τα 20 εκατομμύρια ευρώ που επενδύσαμε στον Κάρμο. Μέρος από αυτά τα χρήματα έχει ήδη ξεπληρωθεί. Επίσης, ο σύλλογος που τον έχουμε δώσει δανεικό (σ.σ. Ολυμπιακός) μάς ενημέρωσε ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Πορτογάλου αμυντικού στα 16.000.000 ευρώ».

Ο Κάρμο μετράει εννέα συμμετοχές στον Ολυμπιακό, όλες ως βασικός και βεβαίως είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει. Αν ο Ντα Κόστα δικαιωθεί θα μιλάμε για μια απίθανη κίνηση που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα και που μόνο ο Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ