Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση των νεαρών από Δώνη

Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση των νεαρών από Δώνη

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει ποιοι νεαροί θα τον ακολουθήσουν στην προετοιμασία και ουσιαστικά θα παραμείνουν και στο ρόστερ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου. Οι «πράσινοι» υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη θα παραμείνουν περίπου δέκα μέρες στο «Γ. Καλαφάτης» και στη συνέχεια θα μεταβούν στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο.

Σ’ αυτό το διάστημα, μέχρι δηλαδή να αποχωρήσει από την Αθήνα η ομάδα, ο 49χρονος τεχνικός θα προχωρήσει ουσιαστικά σε μία αξιολόγηση των νεαρών παικτών. Την περσινή περίοδο συμμετείχαν σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας και κάποιοι πήραν και παιχνίδια (λίγα ή πολλά) οι Χατζηγιοβάνης, Στάικος, Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Ξενόπουλος, Σέχου. Γυρίζουν παράλληλα από δανεισμό οι Μίγγος, Αγγελόπουλος, Βαλμάς. Και επίσης θα προωθηθούν κάποια παιδιά από την Κ20 και ενδεχομένως κι από την κ17.

Γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι εύκολο όλοι οι νεαροί παίκτες να πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και φυσικά να βρίσκονται και στο ρόστερ. Ο Δώνης, λοιπόν, όσο η ομάδα προπονείται στην Αθήνα θα κάνει την αξιολόγησή του και θα πάρει μαζί του όσους κρίνει ότι μπορούν να σταθούν στο «τριφύλλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ