ΠΑΟΚ σε Χριστοβασίλη : «Θέλουμε τον Κόντε»

ΠΑΟΚ σε Χριστοβασίλη : «Θέλουμε τον Κόντε»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας άνθρωπος του ΠΑΟΚ (όχι ο Μίχελ) με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβαλίδη, όπου τον ενημέρωσε πως οι ασπρόμαυροι από Δευτέρα (18/6) θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει απάντηση του Τεέμου Πούκι στη διορία που έβαλε ο ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς, έπρεπε να κοιτάξουν παρακάτω. Και το παρακάτω είναι ο Πέδρο Κόντε. Εκπρόσωπος του Δικέφαλου (δεν ήταν ο Λούμπος Μίχελ), επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη και του μετέφερε την επιθυμία της ΠΑΕ να προχωρήσει η υπόθεση με τον Ισπανό επιθετικό. Μάλιστα, η υπόθεση θα τρέξει από βδομάδα με τους ασπρόμαυρους να καταθέτουν την ρήτρα του συμβολαίου του 30χρονου επιθετικού.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε επικοινωνία με τον Κόντε και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα της μεταγραφής. Ζητήθηκε από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην πατρίδα του να περιμένει τηλεφώνημα για να έρθει στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν στραβώσει κάτι τη τελευταία στιγμή ο 30χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Με την απόκτηση του Κόντε, ο ΠΑΟΚ, ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για την επίθεση. Σίγουρα δεν θα έχει τα στοιχεία του Κόντε , αλλά θα μπορεί να παίζει με την πλάτη στην αντίπαλη εστία. Αυτή η σκέψη υπάρχει εξαιτίας της συμμετοχής του Πρίγιοβιτς στο Μουντιάλ, αλλά και τον προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και να αποκλειστεί η Σερβία από την φάση των ομίλων, ο διεθνής επιθετικός θα χρειαστεί να ξεκουραστεί και στη συνέχεια να ξεκινήσει προετοιμασία για να μπορέσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ