Ράσταβατς: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, έχουμε μπει σε έναν αρνητικό κύκλο»

Ράσταβατς: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, έχουμε μπει σε έναν αρνητικό κύκλο»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, δεν ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας ότι οι Αρκάδες έχουν μπει σε έναν αρνητικό κύκλο και είναι δύσκολο να ξεφύγουν από αυτόν

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε και από τον Πανσερραϊκό (2-0) για την 2η αγωνιστική των play-offs στις Σέρρες και έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες.

Ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών ενώ ανέφερε ότι ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ένα πλάνο με μεγάλο ενδιαφέρον

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι:

«Η ομάδα έχει μπει σε έναν αρνητικό κύκλο και είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτόν. Για το σημερινό παιχνίδι έχω να πω, πως η ομάδα δίνει και παίρνει δώρα. Αν και τα σημερινά δώρα, εμείς δεν τα αξιοποιήσαμε και έτσι δεν καταφέραμε να ανοίξουμε εμείς το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που εκμεταλλεύτηκε τα δώρα μας.

Εμείς κάποια στιγμή χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αυτό ήταν ένα κομμάτι στο οποίο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο δυσκολευόμαστε στον τελευταίο καιρό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια θα το ξεπεράσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ