Μαντσίνι: «Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Μαντσίνι: «Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για εκείνο που έρχεται κόντρα στην ΑΕΚ.

Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να βλέπει ο Παναθηναϊκός τα ματς που έρχονται στα πλέι οφ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην Cosmote TV.

Ο άσος των «πράσινων» τόνισε πάντως πως αν η ομάδα του πάρει τα δύο σερί ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα κάνει μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 5-0: Ασύλληπτη εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους που διέλυσαν τους Πατρινούς

Όσα είπε ο Μαντσίνι:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι πως υπολείπονται ακόμη εννέα παιχνίδια, αλλά αναμφισβήτητα τα δύο ντέρμπι που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά. Δεν ξέρω αν αυτά θα είναι καταλυτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως σε περίπτωση που έχουμε καλά αποτελέσματα, σίγουρα θα αποκτήσουμε προβάδισμα. Πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα ματς, παιχνίδι με παιχνίδι στη συνέχεια. Ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε, είναι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο, ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία έτσι όπως θέλουμε».

Για το αν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι τα σημαντικότερα για τη διεκδίκηση του τίτλου:

«Ξεκινάμε μετά από μια μακρά περίοδο παύσης και πάλι τις υποχρεώσεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αποκλείσαμε στο Κύπελλο στα πέναλτι, μετά από έναν δύσκολο αγώνα. Είναι μια ομάδα που κάνει τα πράγματα σωστά, αλλά εμείς από την πλευρά μας έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσουμε στα play off με την ίδια απόδοση με τον οποία τα ξεκινήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ