Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 5-0: Ασύλληπτη εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους που διέλυσαν τους Πατρινούς

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 5-0: Ασύλληπτη εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους που διέλυσαν τους Πατρινούς

Ο Ολυμπιακός Β' πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Παναχαϊκή, σκορπίζοντας τους Πατρινούς με 5-0.

Σε υγιεινό… περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός Β’ που επιβλήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με 5-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-out της Superleague 2.

Οι παίκτες του Άριελ Ιμπαγάσα ήταν απολαυστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης, κάνοντας ό,τι ήθελαν τους αντιπάλους τους στον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας σε εύκολη επικράτηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλεί. Η πρώτη φάση για τους Πατρινούς έγινε στο 10′ με τον Παπαδούδη να αποκρούει την προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Στο 22′ ο Ολυμπιακός Β’ απάντησε με τον Σαπουντζή να σουτάρει λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπα βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κολοβούρης απομάκρυνε.

Η πίεση των Ερυθρόλευκων απέδωσε στο 28′ όταν ο Μπα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καραγιάννη. Ο ίδιος ανέλαβε στην εκτέλεση και έκανε το 1-0 στο 29′. Έξι λεπτά μετά ο Μπρνιτς κινήθηκε πολύ όμορφα, δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής και βρήκε δίχτυα κάνοντας το 2-0. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινώντας με γκολ. Συγκεκριμένα, στο 49′ ο Σαπουντζής βρήκε τον Μαρίνο που μπήκε στην περιοχή και σκόραρε για το 3-0. Η Παναχαϊκή είχε δοκάρι στο 55′ με απευθείας φάουλ του Γαϊτανίδη, όμως οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 4-0, ένα λεπτό μετά με δράστη τον Μπα που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα δεν σταμάτησαν εκεί, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Μπρνιτς έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, δοκίμασε ένα διαγώνιο σουτ σκοράροντας. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με το 5-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ