Μεγάλη έκπληξη απο Τερίμ: Με δύο σέντερ φορ και Κώτσιρα στα χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη έκπληξη απο Τερίμ: Με δύο σέντερ φορ και Κώτσιρα στα χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με αρκετές εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με αρκετές εκπλήξεις παρατάσει τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (18:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoff της Superleague.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικος τοποθετεί ξανά τον Γιάννη Κώτσιρα στα χαφ δίνοντας φανέλα βασικού στον Γιώργο Βαγιαννίδη ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Μπακασέτας και Μπερνάρ θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα του τριφυλλιού, με τους Σπόραρ και Ιωαννίδη στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μπαλτάκος για το μέλλον του Πογέτ στην Εθνική

Από εκεί και πέρα ο Ντραγκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Γεντβάι και Αράο να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο. Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς συμπληρώνον την τετράδα της άμυνας.

Αναλυτικά η 11αδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τσέριν, Μπερνάρ, Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Σπόραρ.

Από την άλλη πλευρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρατεύει τον Ράφα Σοάρες αντί του Μπάμπα στα αριστερά, ενώ φανέλα βασικού παίρνουν και οι Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Αναλυτικότερα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι, Σοάρες, Ότο Κεντζιόρα και Κουλιεράκης θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας. Στα χαφ, το δίδουμο Μεϊτέ – Σβαμπ επιστρέφει με την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράντον Τόμας να αποτελείται από τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ