Βίντεο Αλμέιδα στην ΑΕΚ: «Αν κόψουμε Ροντινέι, Ποντένσε θα νικήσουμε» – Τι είπε για άμυνα, «κοντούς χαφ» – Και 15.000 € πριμ νίκης

Βίντεο Αλμέιδα στην ΑΕΚ: «Αν κόψουμε Ροντινέι, Ποντένσε θα νικήσουμε» – Τι είπε για άμυνα, «κοντούς χαφ» – Και 15.000 € πριμ νίκης

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέβασε πολύ τους τόνους και την πίεση στα Σπάτα, εστιάζοντας ατομικά στον κάθε παίκτη του Ολυμπιακού, με αντίστοιχα βίντεο. Εξτρα πριμ έταξε η διοίκηση.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος αυτές τις ημέρες στα Σπάτα. Είχε ένταση στις κινήσεις και τις οδηγίες του. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κινητοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του και να στείλει το μήνυμα που ήθελε, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι… μισό πρωτάθλημα για την Ενωση. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι θεωρεί τον Ολυμπιακό τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Όταν ο Ποντένσε και ο Φορτούνης βλέπουν «κιτρινόμαυρα» (vids)

Το πόσο πολύ υπολογίζει ο Αλμέιδα στον Ολυμπιακό και πόσο είχε στο μυαλό του ότι έπρεπε να ετοιμαστεί καλά η ομάδα του, φαίνεται από το γεγονός ότι την εβδομάδα που πέρασε έδειχνε καθημερινά βίντεο. Μάλιστα, τα περισσότερα εξ αυτών αφορούσαν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που ο Αργεντινός θεωρεί ότι είναι κομβικοί για την εξέλιξη του αγώνα.
Σε ποιους εστίασε περισσότερο; Στον Ροντινέι και τον Ντάνιελ Ποντένσε. Για την ακρίβεια, στα βίντεο που έδειξε για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ανέφερε με νόημα πως «…εάν σταματήσουμε τον Ροντινέι και Ποντένσε θα νικήσουμε». Από εκεί και πέρα υποστήριξε πως «εάν πιέσουμε την άμυνά τους θα κάνουν λάθη και θα έχουμε ευκαιρίες να σκοράρουμε», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η μάχη στη μεσαία γραμμή.

Ζήτησε, λοιπόν, ειδικά από τους χαφ που θα αγωνιστούν στο ντέρμπι, να έχουν συγκεκριμένη αντιμετώπιση απέναντι στους μέσους του Ολυμπιακού. «Είναι μικρόσωμοι οι μέσοι του Ολυμπιακού και θα πρέπει να παλέψουμε, να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες για να κερδίσουμε επιθέσεις. Να είμαστε επιθετικοί και σκληροί για να κερδίσουμε εμείς τις μονομαχίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν από τους διοίκηση της Ενωσης πως εάν νικήσουν τον Ολυμπιακό θα πάρουν έξτρα πριμ, ενώ εάν πάρουν θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη, το συνολικό ποσό που θα πάρει κάθε ποδοσφαιριστής, θα είναι 15.000 €. Μία κίνηση που έγινε με σκοπό να δώσει και οικονομικό κίνητρο στους Κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ