Μπράντον Τόμας: «Αυτή η νίκη μάς αλλάζει τη ψυχολογία»

Μπράντον Τόμας: «Αυτή η νίκη μάς αλλάζει τη ψυχολογία»

Ο Μπράντον Τόμας, μίλησε μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του.

Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ απέδρασε με την νίκη από τη Λεωφόρο με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό και έβαψε προσωρινά την κορυφή της Superleague ασπρόμαυρη.

Μετά τον θρίαμβο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ, Μπράντον Τόμας, μίλησε για την αναμέτρηση και στάθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας που θα έχει πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά από μία τόσο σημαντική νίκη.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3: Εξαιρετικός ο Δικέφαλος του Βορρά παρέσυρε το τριφύλλι στη Λεωφόρο και έπιασε κορυφή

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον «Παπέν» έναν οπαδό της ομάδας που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του. Είναι μία νίκη γι’ αυτούς. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί.

Ήμασταν ενωμένοι ακόμα και μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα σημαντικό που αλλάζει την ψυχολογία και δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα στη συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε για εμάς είναι τελικοί.

Είναι σημαντικά παιχνίδια. Κρίνουν τον στόχο μιας σεζόν, είμαστε στην τελική ευθεία. Έτσι και το αποψινό. Το κερδίσαμε, έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια. Παίξαμε καλά, νικήσαμε, αλλά μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι όπως ήμασταν σήμερα θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ